© In den Rustwat - by Ariver.Marketing - fotografie: Robbert So Kiem Hwat - Ariver.Marketing

ARRANGEMENTEN

Zondag 27 mei 2018 Exclusieve Kaviaar Lunch

Zondag 27 mei 2018 is het zover, de exclusieve Kaviaar lunch in samenwerking met Anna Dutch. De lunch wordt opgeluisterd door een presentatie van een van de best parfumerieën van de lage landen; Esther en Bert Bovens van Essie Darling. Louter en alleen gebaseerd op natuurlijke producten.

De lunch start om 12:00 uur, u wordt ontvangen met een kaviaar aperitief; een glas Italiaanse mousserende wijn en met op de hand gelepelde Anna Gold Kaviaar. Gevolgd door een 3 gangen kaviaar lunch aan table d’hôte (table d’hôte is het Franse woord voor ‘’aanschuiven’’). De gerechten zijn allemaal kaviaarspecialiteiten. Bij deze gerechten worden begeleidende wijnen geserveerd, de lunch wordt afgesloten met koffie/thee servies en friandises. Dit voor de exclusieve prijs van € 84,50 per persoon.

Wilt u deze speciale lunch beleven, reserveer snel u plaats, dit kan uitsluitend per mail.

De lunch wordt geserveerd in de Oranjerie waar iedereen plaats zal nemen aan table d’hôte. U zult plaats nemen aan tafels van 10 personen. Wilt u dit geweldige evenement beleven met uw vrienden/ familie, reserveer dan een hele tafel voor 10 personen.